Confirmare depunere bilant

Dupa depunerea situatiilor financiare anuale la Oficiul National al Registrului Comertului se poate obtine de la acestia o confirmare a depunerii. Aceasta confirmarea poate fi ceruta de diverse parti interesate, spre exemplu bancile la care aveti credite.

Confirmarea poate fi ceruta la momentul depunerii bilantului sau ulterior si este gratuita. Pentru a obtine confirmarea ulterior depunerii bilantului aveti nevoie de o copie dupa exemplarul dumneavoastra din cererea de depunere (formular F10) pe care sa se poata vedea numarul si data de registratura, si eventual de o imputernicire pentru persoana care ridica confirmarea (aveti model aici).

Confirmarea contine, pe langa numarul si data depunerii, si sumele de control ale celor 4 formulare ale bilantului, precum si cateva date din bilant (active imobilizate, active circulante, capitaluri proprii, cifra de afaceri neta, pierdere/profit, numar de salariati) pentru ca persoanele interesate sa poate verifica daca copia de bilant pe care le-o prezentati este aceiasi cu ce a fost depus la ONRC.

Iata cum arata o astfel de confirmare (click pentru imaginea marita):
Confirmare de depunere bilant la ONRC

2 comentarii to “Confirmare depunere bilant”

  1. Gidea Roxana says:

    Buna
    Sincer chiar cred ca sunt foarte complete si foarte clare toate indicatiile vaostre. Sa o tineti tot asa.

    O zi buna

  2. admin says:

    Multumim pentru aprecieri Roxana.