Revisal 1.0.0 (versiunea initiala)

La mare cautare zilele astea e versiunea initiala a programului Revisal (v1.0.0 din 15.12.2006), program folosit pentru gestiunea Registrului General de Evidenta a Salariatilor. Se pare ca au inceput controale din partea ITM si oamenii au nevoie de versiunea asta veche pentru a restaura datele depuse initial. Nu prea stiu cum, ca nu am vazut o optiune de import in program.

In orice caz, pentru cei care il cauta, il puteti downloada si de aici: http://www.contabilsector6.ro/revisal/ReviSal1.0.msi.zip

Daca va e de folos, lasati un comentariu si spuneti-mi cum l-ati folosit.

2 comentarii to “Revisal 1.0.0 (versiunea initiala)”

  1. [...] Imago Expert Consult – Blog Muncim incontinuu pentru rezolvarea tuturor problemelor !!! :) « Revisal 1.0.0 (versiunea initiala) [...]

  2. alina says:

    Buna ziua,
    Eu una am aflat prea tarziu ca imi trebuie aceasta versiune ca sa import baza de date anterioara a firmei. Problema este ca daca vrei sa schimbi baza de date revisal de pe un calculator pe altul, trebuie mai intai sa importi baza de date existenta si abia apoi poti opera date. Eu am instalat direct Revisalul nou, am introdus date pe calculatorul meu, si cand am vrut sa import baza de date anterioara a firmei (asta se face din meniul Fisier- Preluare date) mi-a dat urmatorul mesaj :”Exista deja angajator introdus in aplicatie. Importul datelor pre-existente (din versiunea 1.0.0) se poate face numai inaintea introducerii altor angajatori.”. Drept urmare daca cei de la ITM vor sa vada baza de date anterioara a firmei, n-au decat sa se uite pe o salvare a bazei de date anterioara, pe care am obtinut-o de la contabilul care tinea pana acum contabilitatea acasa, sau n-au decat sa faca modificari la program astfel incat sa iti permita sa updatezi baza de date.
    In speranta ca voi va informati mai mult inainte de a opera date in revisal, luati exeplul meu, si importati mai intai baza de date anterioara, pentru ca abia apoi sa va apucati de lucru…oricum eu eram si intr-o perioada de criza ca trebuia sa introduc 2 contracte si nu as fi vrut sa chinui din nou contabilul, avand in vedere ca era treaba mea s-o fac.
    Multa bafta tuturor si multumesc blogului Imago expert consult ca a pus la dispozitie Revisalul vechi…..daca va gaseam cand trebuia…..era si mai bine.