Revisal 2.2.0

ATENTIE: Ultima versiune de Revisal este 2.3.0. Detalii despre instalarea acestei versiuni gasiti aici.

Daca tot am vorbit de versiunea initiala a programului Revisal, sa descriu si cum se poate instala versiunea curenta si anume 2.2.0 (dupa patch 206.005)

Pentru a o obtine trebuie sa instalati in ordine versiunea de program 2.0.6 si 3 modificari ale programului (patch-uri), si anume:

Pasul 1. Instalati versiunea 2.0.6 din 16.01.2007, Revisal 2.0.6. Daca aveti probleme legate de lipsa componentei MDAC, instalati versiunea care o contine Revisal 2.0.6+MDAC

Pasul 2. Daca aveti date in versiunea anterioara a aplicatiei, Revisal 1.0.0, pe care doriti sa le pastrati, acum e momentul sa le importati folosind optiunea Fisier/Preluare…

Pasul 3. Instalati modificarea 206.003 din 29.03.2008, Patch Revisal 206.003, care actualizeaza nomenclatorul CAEN (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala)

Pasul 4. Instalati modificarea 206.004 din 09.06.2009, Patch Revisal 206.004, care actualizeaza nomenclatorul COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania). Se obtine aplicatia Revisal versiunea 2.1.0.

Pasul 5. Instalati modificarea 206.005 din 05.02.2010, Patch Revisal 206.005, care actualizeaza din nou nomenclatorul COR. Se obtine aplicatia Revisal versiunea 2.2.0.

15 comentarii to “Revisal 2.2.0”

 1. Valentin Saigau says:

  Buna ziua,am adunat 3 baze de date ,iar acum ma tot invirt sa le fac pe toate sa mearga cu 206.005.
  Lucrez cu ele pe rand si este destul de greu.
  Oricum multumesc pentru kit!

 2. admin says:

  Si noi avem doua baze de date, pentru firme diferite. Ele merg foarte bine separat, daca sunt in foldere denumite diferit, spre exemplu “ReviSal” si “ReviSal 2″. Pentru a face insa update-urile trebuie sa le redenumiti pe rand in “ReviSal” pentru ca update-ul se aplica numai la folderul “C:\Program Files\ReviSal”.

 3. zep says:

  Eu ma blochez la pasul 3. Cand ajunge spre finalul instalarii imi spune: There is a problem with the Windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Stii oare de ce? Am instalat prima data versiunea initiala. Pe urma am urmat pasii iar la pasul 3 imi da mesajul ala si se dezinstaleaza tot. Mentionez ca nu sunt contabil si nu lucrez in vreo firma. Imi trebuie asta pentru o singura persoana, o singura data.

 4. admin says:

  E posibil ca fisierul *.msi sa nu se fi downloadat complet. Incercati sa-l downloadati din nou si comparati dimensiunea cu a celui vechi.

 5. Isabela says:

  mersi mult! articolul tau mi-a incheiat sirul lung al incercarilor nereusite de a instala ultima “versiune” a programului, cum am crezut eu initial

 6. Deltady says:

  Am si eu aceeasi problema ca @zep. Am downloadat fisierul si de pe situl lor si de aici, acelasi rezultat. mentionez ca aplicatia functioneaza. Ce pot face? Patch-urile banuiesc ca nu sunt cumulative, nu? Multumesc,

 7. admin says:

  O ultima solutie ar fi sa luati patch-ul direct de la ITM. Cred ca cineva de la IT poate sa vi-l copieze pe un memory stick.

 8. neagu says:

  multumum foarte mult

 9. Florin says:

  M-ati salvat cu acest tutorial de instalare. Este cel mai prost program intalnit de mine vreodata. Trebuie sa instalezi 5 programe ca sa functioneze.Mie nu imi mai recunostea baza de date si nu stiam ce sa mai fac. Am avut mare noroc pt ca am gasit aceasta pagina care m-a indrumat spre reusita.
  Va multumesc mult

 10. Alexandru says:

  Am instalat toate pach-urile pt.Revisal si dupa validarea cu Reges nu mai pot sa intru in baza de date.Nu se mai deschide si imi da urmatorul mesaj:Acesta versiune a aplicatiei functioneaza numai cu versiunea 2.2.0 a bazei de date actualizata cu pach-ul ReGES.Revisal.KB.206.006.
  Ce sa fac ?

 11. mihaela says:

  multumesc! imi prinsesem urechile intre o copie de revisal si cel pe care l foloseam eu , noroc cu aceasta postare :) mi-am facut ordine si am inteles ce si cum . multumesc inca o data

 12. Luminita Moldoveanu says:

  Buna.
  Daca eu am windows 7, cum pot instala ReGes Validator?
  Nu ma lasa si nu stiu ce pot face.

 13. Adrian says:

  Daca va da eroarea „There is a problem with the Windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.” trebuie sa rulati patch-ul in „compatibility mode”

 14. Prahuaniyeuu says:

  Buna ziua!Ma confrunt cu o deimla: am trei salariati care au absolvit cu certificat de calificare profesionala Tehincian operator procesare text/imagine . Intrebarea mea este urmatoarea: care este codul COR 2011 pentru aceasta functie? Este corect 413203 operator procesare text si imagine ? Totusi, calificarea este tehnician operator, deci mai mult decat un simplu operator.Daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat pentru raspuns.Iuliana

 15. admin says:

  Cred ca este vorba de codul 413203 asa cum ati zis si dumneavoastra. Codul anterior, in versiunea 5 si mai inainte, era 411305, cu aceiasi descriere, adica fara “tehnician”. Pe certificatele de calificare ar trebui sa scrie care este codul COR al ocupatiei, si ar trebui sa fie unul din cele doua. Puteti folosi aplicatia noastra de cautare in COR: http://contabilsector6.ro/blog/index.php/cautare-in-cor/ pentru a vedea ce cod a avut o anumita ocupatie in versiunile anterioare.