Verificari informatii firme – link-uri

Gasiti mai jos cateva link-uri utile pe care le puteti folosi pentru a obtine/verifica informatii despre partenerii de afaceri.

1. Verificarea inregistrarii la ANAF. Informarii: denumire, adresa (partial), numar de inregistrare in Registrul Comertului, numar de telefon, stare firma (inregistrata, transfer, suspendata, radiata, etc), vector fiscal (partial), informatii din bilanturile depuse la ANAF si inregistrate de ei.
cautare dupa CUI
cautare dupa denumire si judet

2. Verificarea inregistrarii in scop de TVA al unei firme. Informatii: starea actuala (inregistrat sau nu), perioade anterioare in care firma a fost inregistrata in scopuri de TVA. Foarte util pentru verificari in cazul in care avem facturi mai vechi emise cand firma avea alta stare dpdv TVA.
cautare dupa CUI

3. Verificarea inregistrarii unei firme pentru aplicarea TVA la incasare. Informatii: perioadele in care firma a fost inregistrata pentru TVA la incasare.
cautare dupa CUI

4. Verificarea inregistrarii unei firme pentru plata defalcata a TVA (Split TVA). Informatii: starea curenta privind plata defalcata a TVA.
cautare dupa CUI

5. Verificarea inactivarii/reactivarii unei firme. Informatii: data de la care a fost inactivata/reactivata firma de catre ANAF, numarul deciziei prin care a fost inactivata/reactivata, daca a fost anulata/refacuta inregistrarea in scopuri de TVA.
cautare dupa CUI sau nume si judet

6. Verificarea inregistrarii in VIES (VAT Information Exchange System) a unei firme din Romania sau alt stat al UE. Este important pentru ca firmele din UE pot emite facturi fara TVA (TVA-ul se inregistreaza la beneficiar) si una din conditiile emiterii unor astfel de facturi este ca ambele firme sa aiba un cod de TVA valabil in VIES.
cautare dupa tara si cod

7. Verificarea informatiilor de la Registrul Comertului a unei firme. Informatii: Nume, CUI, adresa (partial), stare (functiune, suspendata, radiata, dizolvata, lichidare, faliment, etc), semnale de alarma (sediul expirat, mandat administratori expirat, mandat cenzori expirat, capitalul social sub limita, perioada de suspendare activitate expirata, certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal, capital neechilibrat ca urmare a denominării cf. Legii nr. 101/2005, durata societatii expirata), data ultimei inregistrari la RC, judet. Este necesara crearea unui utilizator pentru a accesa aplicatia. Exista servicii cu plata care ofera informatii detaliate, insa gratis se pot cauta firme si vizualiza informatiile enumerate mai sus. Este foarte utila intrucat ofera posibilitatea cautarii dupa o parte din numele firmei.
cautare dupa CUI, nr. Jxx, nume, partial dupa nume

Nu sunt permise comentariile.