Despre aplicatii

Va punem la dispozitie o serie de unelte utile in activitatea de zi cu zi in domeniile: contabil, financiar si resurse umane.

Aplicatiile va sunt oferite “asa cum sunt”, fara a se garanta ca sunt potrivite scopului dumneavoastra. Ne straduim sa tinem datele actualizate si aplicatiile fara erori, intrucat le folosim si noi insine si ne bazam pe ele. Este bine totusi sa va verificati rezultatele folosind si alte surse de informatii.

Daca aveti comentarii, sugestii, observatii cu privire la datele sau functionalitatea aplicatiilor, va rugam sa folositi formularele de comentarii din fiecare pagina.

Daca va plac aplicatiile noastre, puteti sa folositi butoanele de Google (+1) si Facebook (Like) sa ne aratati asta, sau puteti sa va adaugati pagina noastra de Facebook in lista de prieteni, pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Link-uri catre unelte:

Clasificatia Ocupatiilor din Romania (COR)

Nota: Datele contin toate versiunile de COR folosite in cadrul aplicatiilor Revisal (versiunile 2.x.x si 5.x.x). Folositi doar ultima versiune pentru declaratiile Revisal sau contractele individuale de munca. Versiunile mai vechi sunt furnizate pentru istoric si pentru a gasi corespondentul unui cod mai vechi.

Nu sunt permise comentariile.